Τρόποι Πληρωμής

Οι ενδεδειγμένοι και αποδεκτοί τρόποι πληρωμών είναι οι εξής:

1. Αντικαταβολή (Δεν επιβαρύνεται με κάποιο έξτρα κόστος) του αντιτίμου της παραγγελίας κατά την παράδοση στον τόπο που επιλέξατε συν το κόστος μεταφορικών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συναλλαγές ιδιωτών άνω των 1500 ευρώ (με το φπα), θα γίνεται μέσω του τραπεζικού συστήματος. Οι συναλλαγές επιτηδευματιών άνω των 500 ευρώ (με το φπα), θα γίνεται μέσω του τραπεζικού συστήματος.

2. Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας:

Με on-line συναλλαγή, για αποστολή της παραγγελίας στο χώρο σας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας  απαιτείται η φυσική σας παρουσία και ταυτοποίηση των στοιχείων σας μέσω της αστυνομικής σας ταυτότητας ενώ δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας σας από τρίτο πρόσωπο παρά μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή. 

3. Με χρήση λογαριασμού PayPal :

Με on-line συναλλαγή για αποστολή της παραγγελία στο χώρο σας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να είστε παρών και δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο παρά μόνο με θεωρημένη εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή.

4. Κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς. Το όνομα του δικαιούχου που θα εμφανιστεί είναι ΘΩΜΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6156-136614-756 IBAN: GR67 0171 1560 0061 5613 6614 756

 

  • Προσοχή: Στα προϊόντα με το διακριτικό «Κατόπιν Παραγγελίας», πριν προβείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία πληρωμής, παρακαλείσθε να έρθετε πρώτα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων μας στο 2813010535, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00.
  • Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε μέσω  e-mail στο  mail@buyorfix.gr υπόψιν Λογιστηρίου το ονομαστικό καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας.
  • Παρακαλούμε πολύ, όπως κατά τις διαδικασίες Τραπεζικών καταθέσεων βεβαιώνεστε πάντοτε για το ακριβές ποσό της εξόφλησης του προϊόντος. Καταθέσεις διαμέσου διαφορετικής Τράπεζας ή από το εξωτερικό δύναται να επιβαρύνει τον αγοραστή με «έξοδα προμήθειας Τραπέζης».
  • Καταβολές οι οποίες δεν αντιστοιχούν επακριβώς στην αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος, θεωρούνται ανεξόφλητες και παραμένουν σε εκκρεμότητα.
  • Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε, αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας, θα είναι Απόδειξη Λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο (Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες ή καταστήματα εφόσον μας υποβάλλουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία (Επωνυμία Εταιρείας, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση έδρας και αριθμό τηλεφώνου)
  • Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει, μόνο όταν το «buyorfix.gr» εισπράξει ακέραιο το ποσό της εξόφλησης.
  • Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η Εταιρεία δεν επιστρέφει χρήματα, αλλά πιστώνει το ακριβές ποσό στην αμέσως επόμενη παραγγελία.